The New Official Dutch VMware User Group (VMUG2.0)

This post has already been read 5986 times!

As of June 15th 2013 there is an Official Dutch VMware User Group. This official VMUG is part of the world wide international VMUG organization and controlled by a board of VMware users called the Customer Council. In Dutch:

nlvmuglogo2

Vanaf 15 juni gaat de Customer Council verder met de Nederlandse VMUG onder de vlag van de internationale VMUG-organisatie. Hiermee willen we de geboden kwaliteit van het Event en de kleinere Meetings voor jullie, onze leden, voorzetten en verbeteren.

Samen met VMware Benelux en de internationale VMUG zijn we achter de schermen stappen aan het zetten om de overgang naar deze nieuwe thuishaven zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Helaas betekent dit dat er een aantal dingen zullen veranderen. De oude thuisplek, www.vmug.nl en het @dutchvmug Twitter-account zijn niet meer door de Customer Council, in gebruik. Vanaf 15 juni maken wij gebruik van een nieuwe website, www.nlvmug.com en een nieuw Twitter-account, @nlvmug. Ook is de Customer Council per e-mail bereikbaar via customercouncil@nlvmug.com.  Graag zien we jullie terug op deze nieuwe plekken!

We zijn aan het zoeken naar een nieuwe datum en een nieuwe locatie voor het VMUG Event zoals jullie dat gewend zijn. Hierover zullen we jullie via de website en Twitter informeren. Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de nieuwe datum, schrijf je dan eenmalig in op onze nieuwe site.

Het op vmug.nl aangekondigde evenement is geen officieel VMUG evenement, en zal dus ook niet gesteund en bezocht worden door de Customer Council of VMware. We zullen jullie zo snel mogelijk proberen te informeren over een evenement dat door de officiële Nederlandse VMUG, de Customer Council, VMware Benelux en natuurlijk de community (bloggers) zal worden gehouden.

Volg het twitter account @NLVMUG, binnenkort volgt er meer informatie over het officiele VMUG event.

SIGN UP NOW! Join the Official Dutch VMUG!